Proč cestovat ?
Žiji v nejkrásnější zemi na světě
všude dobře, doma nejlépe
hrady a zámky
jezera a hory
historie dýchá ve městech
na každém kroku člověk žasne
a děkuje předkům za tu krásu
a víte, že mi moře neschází ?
kéž požehná nám Bůh
až naše země bude v nesnázích !
Plně souzním, milá Rybko... posílám pozdrav z toulek po naší krásné zemi... ;)
14.08.2020 21:19:28 | Emily Říhová
...zemský ráj to napohled...;-)než to rozšlapeme turisty, tak podívejte se naposled...
14.08.2020 14:44:08 | Marten
Ano, máš pravdu, že se v naší okouzlující maličké zemi dá naleznout mnoho krásných míst, a pokud člověk o nich ví nebo se je snaží vyhledat, stávají se mimořádným zážitkem. Je zde tolik míst, krásné přírody, hor a vyhlídek, velmi cenná architektura napříč celou historií. Fascinuje mne i barevnost a proměny ročních období, které to vše umocňují. Mnoho lidí si ani neuvědomuje, v jak překrásné zemi žijí. V poznávání Čech žiji. Moc fajn báseňka.
13.08.2020 23:20:15 | Krahujec