Anotace: ...
chtít je málo
nestačí to skoro na nic
natož na psaní
jenže muset
je zase moc
a tak si občas trochu stejskám
jsem jak ten zápisník
taky jen zeju
Taky zeju, a ani si z toho nestejskam, je mi v tom docela fajn.
14.08.2020 19:38:58 | Vivien
Je fajn, když je lidem fajn a psát nemusej. Některý podivíni, třeba já, jsou bez toho rozervanýho stavu nesví a ať to zní sebeasurdnějc, tak jim to chybí.
14.08.2020 22:41:06 | Luky-33
...taky občas zeju...a je to blažený uvolnění...zbytečně nepřemýšlet o blbostech...;-)
14.08.2020 14:35:47 | Marten
:-)
14.08.2020 14:40:48 | Luky-33
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?