Setkání se sebou
nutí tě k činu
poznání je cestou
neztrácej víru
V bolesti rodí se
odvaha žití
v bezmoci nocí je
záchranou sítí
Ráno je úsměvem
vepsaným do tváře
pero je spojencem
lávkou do diáře
Vypsané pocity
přesypou hodiny
prázdné nádoby
plné jsou úlevy
Pěkná báseň vlnko. V jedné jsem to přirovnání také použila..s těmi prázdnými nádobami.
*ST ;-)
24.08.2020 18:26:25 | jenommarie