Minulost v současnosti
zrcadlí staré resty
Merkur ty rány štíří
otevře, krev nám prýští
To aby vyčistila
příkoří, co v nás hnila
Ta bolest znovu prožitá
je jako mast léčivá
Když chceme sebe vyléčit
svá trápení nahlas říct
Aby se cesta zprůchodnila
budoucnost bránu otevřela
Ty prvni dva řádky tvé básně, to je úžasný úvod, a závěr korespondující s názvem, no zkrátka se mi to líbí vlnko.
31.10.2020 13:09:45 | Vivien