Možná si mnohý z vás někdy všímá
Nosíme čepice když je zima
Míváme na kolo přilby krásné
Chráníme lebky své to je jasné
Vždycky si v autě zapnem pásy
Nechceme dopadnout špatně asi
Všechno to každý z nás lehce straví
Když nám jde pouze o vlastní zdraví
Lidé však začnou si rádi hádky
Když jde o maličký kousek látky
Ochota k ústupků rychle hyne
Máme-li ochránit taky jiné