Na vlně jako zamlada
kdy byla volná zábava
starosti nechat u ledu
radosti nejen ve středu
Na chvíli únik do minula
křídla mám zase široká
jak jinak vzít tu realitu
co dusí radost v rozkvětu
Když Pluto tlačí na pilu
nenechá Luně idylu
sentiment dej pryč
...ber vše nebo nic
Vydařená ze síťovky nebe. Tedy, až na to pravidlo středy. "Omezením" bych strádal... a dostal vředy.
25.11.2020 21:39:06 | šerý