Jak málo lidem věříme
podsouváme jim stíny své
oni nás potom překvapí
stydět se můžem dojatí
Odhoďme tyto myšlenky
vyjděme lidství v ústrety
s důvěrou snáze najdeme
na celý život přítele
Důvěra tak snadno ztrácí třpyt,
bez ní však přátelství nemůže být...
Moc hezké, milá Vlnko (*)
26.12.2020 20:05:57 | Emily Říhová