Na pouti mezi hvězdami
dojde ti, že jsi kompletní
stvořený k svému obrazu
pozbydeš dechu v úžasu
To jenom lidské předsudky
podsunou špatné úsudky
pak mysl naši nastaví
ti co nás vůbec neznají
Však naše duše dobře ví
že lepší život tu jde žít
a brát ho tak jak přichází
důvody až pak dochází
Své si nenechme vzít.
Berme přínosem..co opravdu přínosem je..
Zlo a zášť si k sobě nepouštět. ;) *ST
03.01.2021 18:06:49 | jenommarie
lidská mysl plná retardérů
hluboké krátery bombardérů
plných zášti
v uších praští od zloby
a potom cink
básnička vlnky
dvě zralé trnky
a je líp :-)
03.01.2021 15:36:54 | kašpar
Pěkně jsi to vystihla, tak to bohužel bývá...
03.01.2021 14:06:12 | Crazymike
Děkuji ti za nahlédnutí. Ano většinou jen přebírání názory ostatních a málokdy si uvědomíme sami sebe:-)
03.01.2021 16:15:27 | vlnka