L'appel du vide
mít tak lodičku z kapesníku,
která se po cestě nerozmočí.
umět složit sonet
a nemuset ořezat tužku.
znát každou odbočku cesty
k mojí vlastní vůni,
která mě jednou zase pozná
a zahřeje mojí duši plnou ledu.
pak mi ze soucitu uvaří kávu,
dost silnou na to,
aby mě probudila
z mého nekonečného l'appel du vide.
Přečteno 280x
Tipy 20
Poslední tipující: horečka., Rozmarýna, enigman, Kubíno, mkinka, Dreamy, Marten, Vivien, jenommarie, básněnka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)