stýskání po zimě, která nikdy nepřišla
kluku z plakátu
stýská se ti taky po námraze?
protože moje okna jsou i po dnešním ránu prázdná
a marně budu hledat východ
když si nevzpomínám,
jestli slunce vůbec včera zapadlo
a tak se radši schovám do monotónního ticha spících lišejníků
ve kterém mě nikdo nemůže vylekat
protože sem už dávno nikdo hledat slunce nechodí
Přečteno 228x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Marten, Guldrun, jenommarie, Frr, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)