Anotace: ...
napadlo mě jestli bys měla strach i dneska
třeba se nezměnilo nic
ani ty
drobný příležitosti propadávaj nebem
stydnou zbytečně
jak nevyzvednutá čokoláda
málem tvoje...
a větrník?
i udivený cukrářky zapomínaj
příběh zasychá ve společnosti dalších
v šuplíku
jsou i útržky příliš ztracený
nikdo je nečte
natož aby chtěl
Ale některé chutě se nezapomínají.*
15.01.2021 21:58:43 | jenommarie