Skládačka že střípků poznání
je život ve své malebnosti
nit co se z klubka odvíjí
nás vede k dokonalosti
Oči se v paprscích přivírají
snad díky svojí moudrosti
nás jejich svit neoslepí
vznášet se ve své malosti
Pěkné veršované zavlnění. Myslím, že všichni ve své malosti tíhneme k dokonalosti, té podivné, neuchopitelné nádheře...
07.02.2021 10:52:14 | Rozmarýna
Kdo vnímá..tu malost ceSTou životem odhazuje...;) pěknou neděli Milá Vlnko
07.02.2021 08:19:37 | jenommarie
V malosti jak trefně napsáno ... líbí
07.02.2021 08:14:10 | Clown