Anotace: 18+, obsahuje vulgarismy
Mark Root
Kunda prašivá
Láskou bych ho zabila
Ale zabila ho nehoda
Letecká
Pokrytecká
Ani k moři nedojel
Padl
Utonul
Dobře mu tak do piči, bo si ze mě furt dělal prdel.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?