Anotace: Z cyklu Instantní pocity
vyměním ukradený dny
za ukradený fotky
tvoje za tebou
a pak tě v tom nechám
samotnou a celou
si můžeš korzovat
až do naprostýho vyčerpání
dat
štkát nebo se co nejsebeuvěřitelnějc smát?
do nastavenech kamer
nebude to kýč?
ne - jen záměr
na tři