Signál chůvičky postupuje vpřed
Kmenový strážce nezpomalený setkáním
Se salamandrem uvězněným v kamnech
S vůněmi prastaré kuchyně
Zkracuje si cestu staletou zdí
Aby včas upozornil matku
Napojenou na svého samce
Při jakémsi pohanském rituálu
Jsou neviditelní zrakům sousedů
Ale otevřeni obloze a krajině
Divoké bubny zrychlují rytmus
I plameny vyšlehly najednou výš
Stávají se pomalu součástí všech kmenů
Vnímají energii jejich kořenů
Nekonečnou přítomnost
Než se mihne zelené světlo
A signál přinese pláč
Z jiného prostoru
Bezesporu zajímavé - zjednoduš to, musí se to číst samo... kámo
17.06.2021 11:03:03 | MonoGame