... v zákopech
Básníci poeti
Ve svých hlavách zajetí
V zákopech světalítosti...
Povstaňte
a běžte vstříc
Všem kulkám životním
Granátům proher
Šrapnelům sklamání
Nejistým láskám
Náhodným milovaním...
A každý den prožite
celý svůj život
V zástupech odvážných
navzdory zranením
krve a bolesti
Už nikdy nezemřete
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, paradoxy, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)