(v plnej palbě
celý v kůži)
žebrá jak?
nedůstojně
skuhrá notoricky
tou dobou už zprofanovaně
klišé:
už jsi dostal!
zas visí na kleci
žere furt
nepřetržitě
bez ustání
naše nebývale uvřeštěný
- roztomilý -
enormně dobře živený
odporně tlustý
- prdel hroch -
i držka hroší
a dlouhý špekovitý rukávy
(holo holo holo holo holo)
apokalyptické zjevení
mastodont
biblický přízrak budoucího lidského hladovění
naše malé plešaté
Guinea Pig
Sahulče
syn punku
Vincente? Zlato? Miláčku?
Maminka už je doma!
No ahoooj
zajícovi čumí rypák z domku
větří žrádlo
dobytek