zamyšlená
Anotace: konečně nedokončená
O páté dám si makovec,
ač právě začínám,
myslím už nakonec,
jara a léta a podzimu,
a už se těším na zimu,
sníh a vločky ke snídani,
proč nejsi se mnou moje paní,
snad proto přišlo psaní,
se známkou z cizího dopisu,
pro muže bez tváře, lásky a soucitu.
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)