Ta naše ušmudlanost
česká
rozežírá nás zevnitř
Rodinné problémy
problémy s penězi
a bydlením
Prý že vedle o2
areny
postaví byty
dva plus jedna
budou za devět
skvělé
kdo si to koupí
to bych rád věděl
Je to tu divné
žádná zrna
jen plevel
většinou
neštve to jen mě
je nás asi víc
a nevíme
co s tím
Je tady bordel
šel bych za štěstím
ale není kam
Po komunismu šťastná vdova / trochu posmutněla... znova.
Už trapná hloupost, že každý u sebe musí začít / v labyrintu manipulačných pravd, není svalu na to stačit.
27.11.2021 12:50:52 | šerý
Pěkné filozofie, kopal bych dál, až bych překopl O2 kabel .)
27.11.2021 11:25:16 | Constantine