Anotace: Když se ztratíte, vraťte se v čase. Někdy jen tak pochopíte, co vám uniká…
Sbírka: Bohužel pravdivé
Není nikdy cesta zpět / jen chladu, z holích vět.
Povedená báseňka*
23.12.2021 16:07:58 | šerý
Ahoj, děkuji. Měla jsem zrovna dumavou náladu a při jedné melodii to prostě šlo ze mě ven. Tak se nechám překvapit dalším vývojem života.
26.12.2021 00:35:27 | deusexmachina
Tak tak, to je život, pěkná věcička.)
23.12.2021 13:30:29 | Constantine
Děkuji. A dovolím si citaci z reklamy, která to taky vystihuje pěkně: “Život je hořký, bohu dík.” :-)
26.12.2021 00:33:43 | deusexmachina