Už vím, jak zrada bolí
hluboko v srdci nůž vězí
pomstím se ve znamení Štíra
budu královnou noci
až na popel shoří
ty i tvůj dům
vypiješ pohár pomsty
do hořkého dna
ale to jsou po-po-po-věry. štír je miloulinké mazlivé znamení. :-))
13.01.2022 02:32:27 | Iva Husárková