Mladý zdvořilý básník
vynese středočeské poslankyni
těžký kufr
do pátého patra.
"Děkuji vám,
to je od vás hezké.
Kouříte?"
"Ano," odpoví poeta horlivě.
"Hned jsem si to myslela,
jste tak udýchaný,
měl byste toho nechat."
:-D)
06.02.2022 12:03:44 | Amonasr
Nejvyšší odměnou člověku, má být shovívavý úsměv " bohů ".
06.02.2022 10:00:28 | Kan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?