Anotace: .
Kdybych věděl
jak to dopadne
nerodil bych se
zůstal bych mrtvý
a neplatil za lístek
Tak s kapsami plnými
jak kravské zvonce lákám vlky
platím si pastevce
Řekl bych ti toho tolik
kolik je děleno nulou
ty kravino moje vymyšlená
Vstávej do černýho rána
ponoř lžičku
a míchej časem o pár minut
-tolik ti zbývalo řečí a slov, o něž ses dělila
s nulou jež mi zbyla po paměti
beze zbytku