Anotace: ...
Kdyby
Zapletlo se „kdyby“
mezi ženu - muže,
jenže tohle „kdyby“,
těm dvoum nepomůže.
Kdyby bylo „kdyby“
jenom slovo z fráze,
tím, co dvěma chybí,
protrhlo by hráze.
Zapletlo se „kdyby“
tam kde cesty není,...
„Kdyby“ - mnohé sliby,
zřídka „kdyby“ změní.
"Kdyby" je jen planá naděje,
že se štěstí omylem usměje...
Opatruj se, Dreamy (*)
01.05.2022 00:29:05 | Emily Říhová
Nejsem "CINIK" ...
Jsem jenom pouhý pohádkář.
Kdyby byly ... ryby na stromech jako hvězdy na nebi !??
Kdyby byly ... úsměvy v očích co mám rád !!! A moc ...
Kdyby byly ... všechny mé představy ... růžové a fialové !
Nikdy bych žádné ... "KDYBY" ...
Nepotkal a nemiloval ... jako motýl.
18.03.2022 14:15:59 | Fialový metal
Souhlasím s poetou...jímavý lidský text. Druhá sloka nabízí naději... hluboké vnitřní prožití, bez patosu. Třetí už však, bez metafory života. Báseň štěstím nedýchá, ale co „kdyby“…
18.03.2022 12:31:46 | blues
Kdyby, kdo stvořil to slovo?
Kdyby, ten alibi si chystal
Kdyby, mnoho se tam schová
Kdyby, vylučuje všechna krásná slova.
A nejen ta...
18.03.2022 10:48:36 | Protos1182