Anotace: Kdo jej zná, ví jak výjimečný a báječný člověk je.
Mazáctví v oboru,
U kterého je empatie nezbytná.
"Dobré ráno", jenž roztříští i ledovou kru,
rada, co je často potřebná.
Bez bázně
a hany
zabývat se nejrůznějšími lidskými strastmi.
I těmi, jenž opravdu nejsou k smíchu.
Korektní přístup
a odůvodnělý profesionální odstup.
Jaro, kdy příroda se probouzí
a i lidé smějí pocítit příliv světla.
Čtyřlístek značící štěstí
a s ním zároveň i mně slova došla.