Anotace: I po letech zodpovědné a vyčerpávající práce ve zdravotnictví přistupuje k pacientkám ohleduplně.
Šifra, co úsměvem se odemyká.
Trpělivost, co jí zdobí neviditelná svatozář.
Emoce, ježn jsou skálopevné.
Modrá, jenž k Vám neodmyslitelně patří.
Poděkování, na než se nesmí zapomínat.
Rozruch tišící a se schopností depky rozhánět.
O negativech života ochotná vést dialog.
Klidně razit si svůj směr.
Ohleduplně a bez ničení přírody.
Vždy na rozcestí zvážit plusy i mínusy dané trasy.
Á je konec příjmení.
Duševní rovnováha i klid
A jistota mírného přístupu,
Navždy s krásou nejen tělesnou,
A hlavně obdivuhodná žena.