Anotace: ...
svět se opíjí výběrem z černejch myšlenek
pozoruju nevlastní životy
uklidňujou mě
už jen vystřihovánky
z okolností
víš baví mě ta možnost
že v nich třeba zahlédneš i cosi ze mě
znáš to
je příliš malá ale stačí
že je
rozepsaná?