Proč mlčím ?
Na jazyku jedovatou slinu mám
abych nezabila dobré slovo
tiše se dusím a polykám
hněv a nenávist v mém srdci
úzkost a deprese v mé hlavě
strach strach strach
co stále ochromuje
karta VISELCE mi ukazuje
a vysmívá se
mému zbytečnému žití
a v rukávu žádné trumfy