Anotace: ...81 712 kroků
nesleduju žebříčky ani výzvy
jen občas
jako třeba dneska
dívám se do minulýho
tejdne
a uvědomuju si
že těch pět tisíc devět set devadesát šest kroků mezi náma
je jen shoda
v náhodách
Někdy to tak prostě je. Dobrý text. Přidala bych se k Favimu a nechala čtenáře hádat...
12.09.2022 17:38:16 | Philogyny
Dík, už jsem to krapet opravil, nečteš původní verzi, na kterou reagoval Favi. Ale stejně... je to divný, asi to půjde do koše.
12.09.2022 21:26:53 | Luky-33
Nechci do toho rýpat.... Bez těch posledních dvou vět.
Vysvětlovaní.
PS: pivo je v hospodě strašně drahé... Proto piju sám.... Anonymně... Ale mám něco ušetřeno.. kdyby se chtěl někdo přidat... Pozvu rád:)
08.09.2022 19:07:23 | Favi
Nechal jsem to odležet přes nos a i ráno - máš pravdu, Favi.
RePS: Dík. Moc teď necestuju, ale kdybych jednou zase jel, třeba do Moskvy... tak se na jedno stavím. ;-)
09.09.2022 08:24:02 | Luky-33
..."tisíc dnů mezi námi jako nekonečno nevypadá"...;-)...nevím proč jsem si při čtení tvého textu na tuhle starou zvláštní písničku vzpomněl...
https://www.youtube.com/watch?v=RHonS3QOXME
08.09.2022 17:16:18 | Marten