Anotace: /prstů
…
a pak přijde někdo
třeba já
a klidně se tě na něco zeptá
třeba
kdy naposled ses líbala
drze se tě ptá
ačkoliv sám
nedokáže odpovědět
ani si vzpomenout
natož ty roky
sečíst
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?