Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=bQdDqItwqAM
převaluju tě na jazyku
jak hluboko dokáže člověk klesnout
zapadli jsme sněhem a já pozoruju v atriu ty ženský
co si v blázněj svým tempem a není jim dobře
taky jim není dobře jen tak trochu jinak než nám
všichni se nakonec stejně sejdem v hospodě
budem se tvářit normálně aspoň ze začátku
jen s každou skleničkou každým panákem
se přiblížíme všem který se nikdy nechtěj přiblížit nám
slova jsou jen slova můžeš jich říct kolik chceš
máme přece svobodu demokracii lásku a čest
až na to že vůbec
kdysi jsem uměla hodinu sedět nad koprovkou a studeným párkem s plátkem chleba
dneska už jen tupě zírám do prázdna a poslouchám že by to mohlo bejt lepší
že bych mohla bejt lepší
nějak nemám vůli ač bych si ji přála mít
nesmiřovat se s tím že vždycky bude někdo víc a nebýt jen stín v pozadí
takovej je ale život
nad žižkovem svítá a my se potácíme domů
ty zakopneš o pustý koleje a já se ti budu jako vždycky smát
smát se a uvnitř cítit to nebetyčný prázdno který přijde jen po velký legraci
takovej je prostě život
nic nezbývá
...představil jsem si cestu od Vystřelenýho voka, když tam hrál Neduha...
24.01.2023 21:24:46 | Jan Kacíř
...dobře jsi ten hodspodskej feeling popsala...ten dost přehnanej (a opilecky falešnej) pocit po alkoholu, že ti lidé kolem pro tebe něco přece znamenají...podobně jako (pře)hrávané vztahy s některými lidmi v našem životě.
24.01.2023 20:43:38 | Marten