Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=kU0tfBZblSw
zatancuj mi a dělejme že to není naposled
budeme hrát hry co vidíš v mracích ty a co vidím já
říká se tomu pareidolie nikdy jsem si to neodpustila vyslovit
je to krásný slovo skoro stejně tak krásný jako když jsem poprvé slyšela tvůj hlas
chtěla bych vědět ještě spoustu věcí pořád vím málo třeba
proč jsou slzy slaný když bolest je hořká
proč je tma černá a světlo bílý
bílá je nevinnost černá smrt proto to ani trochu nesedí
nemyslíš?
vyprávěl jsi mi o svým životě a já ho zamkla tak hluboko že se stal mojí součástí
jsem prostě taková holka jak jsme říkali
taková holka co se věčně spolíhala a byla někde mimo sebe a taky celej svět
ležím na podlaze zem je láva a mně je to vlastně všechno jedno
takovej ten pocit kdy prostě chceš splynout se zdí a už se nikdy neobjevit
takovej ten pocit kdy prostě chceš splynout a
nikdy se už neobjevit