Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=1_pICv1FxnY
máš pět písmen a všechny tlačí stejně
jsem kámen v botě
možná nechceš zastavit ale přinutím tě
je ti padesát a mně jednatřicet
co na tom říkám já
co na tom ptá se máma
pak jen vrtí hlavou a smutně ryje prstama v zahradě
přála bych si být jednou z těch pitomých kytek
nikdy se mě takhle nedotýkala možná proto to všechno
to máš za to maměnko
to mám za to i já
jsem strašně hloupá když na to přijde
pořád věřím na pohádky dobrý konce a zázraky
i když empiricky nekončí dobře skoro nic
chtěla bych být polomrtvá mít tvar krychle dokonalé hrany
nestarat se už ani chvíli o to jak působím
sama sis to na sebe upletla
babička má vždycky pravdu a když pravdu nemá nabídne panáka slivovice
je to vlastně všechno dobrý celej svět život každý rozhodnutí
není to ani trochu složitý
nakonec jsem stejně jen odraz v kaluži
rozmazaná špinavá
bez tvaru
To dílko má tedy sílu výpovědi ducha.* Pokud to není čistě subjektivní pohled a strhávání strupů.
Pozoruhodně napsané.
15.02.2023 00:41:46 | šerý
..ať napíšeš cokoli, rozumím ti...v tvým pochybování je tolik lidskosti...;-) bojím se těch lidí, co jí nerozumí.
14.02.2023 21:06:45 | Marten
Ty se však, půvabné tajuplné nadané děvče, tak k smrti ráda krutě dehonestuješ / a to mě-upřímně řečeno-už dosti sere!!!!!!!!! /*** ST*
14.02.2023 19:11:43 | Frr