Skleněné barevné střípky
fata morgána
výlet do světa kouzel
roztodivné květy
pohádková zvířata
vzpomínka na dětství
trochu nostalgie
jak málo někdy stačí ke štěstí
nech mě taky kouknout
Nádhera, milá rybko a moc děkuji :)
Vůně nostalgie - domov - dětství - "bezstarostnot" - pohoda :)
Přeji krásné vše :)
17.04.2023 23:23:17 | Ondra