Další krok
Pojď, dej mi ruku,
já budu tu s tebou.
Naslouchej vnitřnímu hluku,
tady dnes se mnou
Až bude Ti říkat jízlivý hlas,
aby si zůstal ležet na zemi,
brzy příjdeš i o poslední vlas
zavalen starostmi.
Vstaň klidně pomalu
a opraš od prachu svůj šat,
možná máš teď naděje pomálu,
ale je čas další krok udělat
Přečteno 153x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Sonador, šerý, Fialový metal
Komentáře (5)
Komentujících (3)