Já do kostela nechodím
Já se .... nebojím
Já žiji dle vědomí
A čistého svědomí
On mi posla anděla
Ví co se smí
co se nedělá
Strážného patrona
Dílo mého života dokoná
Raději se budu kát (snad)
02.05.2023 19:42:25 | Jan Kacíř
..."pánbů má nejraděj ateisty...nevotravujou ho"...;-)starej božskej vtip.
02.05.2023 19:34:19 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?