mlčení v tichu
šeptání v dešti
a ruce v kapsách
studené prsty v teplých dlaních
žena pláče a muž ji objímá
jing a jang
voda a oheň
černá a bílá
jen smrt nemá do páru
harmonii
Po přečtení mě napadlo to samý, co Kana...
14.05.2023 17:54:07 | Koala
A co tak život ? :-))
04.05.2023 09:17:06 | Kan
Momenty překrásné, však věčnost je krutá. Bez smrti pozbyl by čas svého ducha.
04.05.2023 02:47:03 | Ovaleš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?