Anotace: (Rád bych věděl, váš názor přátelé. Netuším, kde se anotace zobrazí, tak snad nebude tak rušivá.)
Zdá se mi divná formulace - Napřáhnu se celým krkem. Jinak po přečtení mám pocit takového nic. Takže v tomto ohledu asi dobrý. Osobně bych to zkusil trochu proškrtal.
18.05.2023 14:44:21 | Šabrej
je to dost podobné jako píše tady někdo jiný, přijde mi to dost chaotické nic.)
17.05.2023 21:56:44 | Constantine