Anotace: písňový text
1/
Kdybych ti řekl, jak to bolí
když v ráně tvé se rýpe čas
k čemu se trápit pro cokoli
i čas si jednou zláme vaz.
2/
Kdybys mi řekla, já mám smutky
z těch smutků ty, že stíráš prach
jako bys v ruce měla důtky
a na svých zádech mnoho drah.
R:
Kdybych ti pusu já dal z lásky
možná bys chtěla zas a zas.
Neslyšet v hlavě drobné hlásky
už jenom ten můj tichý hlas.
Neslyšet v hlavě drobné hlásky
už jenom ten můj hlas.
3/
Tak už si z očí sundej pásky
ať uvidíš tu krásu krás
když si svá srdce dáme z lásky
jen jedno slunce hřeje nás.
4/
Pak v jeho záři mizí stíny
život se barví do zlata
láska zažene všechny splíny
a není podjatá.
R:
To, když si dáme pusu z lásky
možná budeme chtíti zas
slyšet ty naše vlastní hlásky
znít jako jeden lásky hlas.
Slyšet ty naše vlastní hlásky
znít jako jeden hlas.
..pěkná lidovka...;-)a líbí se mi, že se nebojíš používat zprofanovaný slova a spojení typu láska páska...nic přece není zakázaný, ani hledačům...;-D
05.06.2023 16:06:38 | Marten
Čeňku, kamaráde... láska / páska je zakázaný rým i v písni! :-)
05.06.2023 07:42:01 | ZH