Sama
v sobě
ticho
v hlučné době
úzkosti, deprese
každý den strach
je i v tobě ?
umělá inteligence ti nepodá pomocnou ruku
zničí tě
a tlačítko Esc nefunguje
Rybičko, věřím, že se Ti podaří zharmonizovat se a řeku příjemna a krásná nalezneš :)
Objímám Tě, smím-li :) a drž se, alespoň jednou ploutvičkou, onoho pověstného stébla!
07.06.2023 01:26:49 | Ondra
obecně rozšířený blud...tlačítko Esc neznamená únik, ale ještě větší peklo
07.06.2023 01:19:01 | stormeater
Rozdýchat, snažit se najít pohodu.
Vyhnout se zmatkům, neposlouchat zprávy.
Nečíst, co prohlubuje ty depresivní pocity.
Snažit se o něco hezkého pro sebe, každý den.
I kdyby maličkost..Má to smysl.
V každé době. Drž se rybko, to dáš;)
07.06.2023 00:31:30 | jenommarie