Anotace: Postapo svět... Doprovod: Enya - I Want Tommorow... Naděje nekončí...
Jde člověk po zemi
jde celé věky
zapomněl, že bydlí v přízemí
má nebe nad mraky...
Zastavil se náhle
uviděl ji
krásnou Růži támhle
políbil ji...
Do očí pohlédla
byl v nich celý živý svět
dojetím plakala
slzy rosy zalil květ...
Do náruče ji vzal
a pomalu kráčel
dál
. . . .
Kráčíš správným směrem.
Ať Ti voní životem.
***
Hezký den Ondro.
12.06.2023 08:17:09 | Fialový metal
Velice Ti děkuji, Fialový :)
Kéž bych mohl být na jeho místě...
Ať se Ti daří co nejlépe :)
12.06.2023 10:14:44 | Ondra