Anotace: Život je nekonečný...
Létám (na)skrz nebe
štěstí ve mně tepe
když miluji tebe
TeBe!
TEBE!!
JOOO!!!
A z veselí,
přemety výkruty
se střídají :)
Prozraď mi - kdo to je?!
Ty to nevíš, všemohoucí Bože??
Vždyť jsem to já - rozjařená Duše!!
Bůh se mile pousmál
a pohlédl - tam - dolů
kde na místě mého skonu
Život na Smrt navázal
---
--
-
Konečně
ŽIJU!!!