Ta vůně
ten tón
dívka s vějířem
zámek či hrad
neznámé město
neznámé místo ?
ne známé místo !
z minulých životů
duše nese si vzpomínky
hlava si nemůže vzpomenout
kde jsem byla
kdo jsem byla
kolik životů jsem prožila
byli jsme spolu
a nebyli
okamžik
oka mžik
Pamatuješ si mě ?
Také jsem o tom přemýšlel. A pak to hodil za hlavu a řekl si - však se dozvíš...
11.08.2023 18:57:16 | Koala
připomnělo mi to fotku dívky pod obrazem "komtesy" s totožnými rysy. Někdy, když slyším kopyta koní na dlažbě, cítím tíhu brnění a pach střelného prachu. Kde jsem asi tehdy padl? :) snad jsem rybky skvělé přemítání pochopil dobře
09.08.2023 07:44:59 | Protivník