Na zátylku
stíny tekly po zdech chcíplého domu
odporně slizké ve své nahotě
chraplavě drápaly se do všech stran
vzdychaly nad výkaly na podlaze
klekaly
zadky špulíc před rozpadlým krbem
lízaly a čpěly vjemy do všech stran
na jazyku sládnoucí pach moči
obskurní představení
pro toho
kdo vidí
Přečteno 162x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, enigman, jort1, Fractura cordis aperta, šerý, rybka, Marten
Komentáře (3)
Komentujících (3)