Anotace: věnováno manželům Kohoutovým a jejich kouzelnému sobotnímu ránu *)
Dozníváš ve mě
blankytem padlým na hladinu
bílými stolky
pevně stojících nohou v trávnících sedmikrás
bubláním jezírek
s odrazy jemně strižených ofin převislých buků
dozníváš domovem královen krás
s oblými ňadry
co překypují přijetím všech nás
panenstvím ušlechtilých duší
v každém dalším ránu, lvích sluncí
Dozníváš ...
Jsi něžná jak ta mořská pěna, ze které jsi utkaná, malá mořská vílo...
20.08.2023 11:32:57 | cappuccinogirl