Anotace: Píseň pro housle, cimbál a (kdyby ještě žila) Jarmilu
Nevěř cérko, nevěř chlapcom na TikToku,
chlapcom na TikToku
Číňan tě tam hlídá prý na každym kroku,
éj, na každym kroku
Nevěř cérko, nevěř chlapcom na Facebooku,
chlapcom na Facebooku
Však nad tvojů fotkú dělajú to rukú,
éj, dělajú rukú
Nevěř hochu, nevěř cérkám na tem Twittru,
cérkám na tem Twittru
Nabídnú ti lásku, ale za pět litrů,
éj, že za pět litrů
Nevěř hochu, nevěř cérkám na Tinderu,
cérkám na Tinderu
Profilovka pěkná, pak de o megeru,
éj, de o megeru
Nečumte furt děcka do tých vašich sítí,
do tých vašich sítí
Vnímajte aj svět náš, stromy, lúky, kvítí,
éj, les, lúky, kvítí