Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=O1JJA3k6wkg
všechno to ve mně roste
strach je strach a musíš to nějak přežít
takhle to dál nejde řekl jsi
a já tě nechci a ty mě nechceš
koukám na sebe seshora a na kopci padá sníh
je to jak vánoce až na to že vánoce nenávidíš
stejně jako mě
hádáme se a oči mi zaplavuje písek
je stejnej jako ten bráchův v egyptě
pálí a hoří
kam až chceš zajít když jsi dávno překročil všechny hranice
ležím na zemi a brečím celej svět
a nejsem nejsem vůbec teatrální jak bys řekl
slova jsou jen slova nemají žádnou moc
umím se s nima ohánět ale za nima nic jen prázdná schránka
napíšu poezii a ty si ji nikdy nepřečteš proč taky
kdybys mohla udělat něco jinak co bys udělala šeptám si a polykám zmrzlou trávu
je to jak facka jak chvíle kdys nemohla dýchat
tehdy to bylo intenzivní tehdy jsi skutečně žila
zase jsi vyhrál
za oknem mlha a já myslím jen na to jak tě potěšit
zase jsi vyhrál a tak pořád dál
mám hlavu v ní milion zbytečných věcí a žádná co by k něčemu byla
třeba že miluju a nevím jak udělat abys miloval
nebo že koně spí ve stoje
stejně jako já
Možná si ji přečetl, možná by si přál lásku, možná by si nepřál mít boj. V lásce není žádný vítěz, nebo poražený. Možná si ji přečetl a možná by si přál to slyšet.
22.11.2023 14:59:19 | Cizinec
hlava v dlaních, otevřít oči a svůj cit...neztrácet sama sebe a být silná ve svém srdci...moc pěkná báseň:-)
19.11.2023 10:49:18 | o3_gambit