Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=fiBvOKmuWKg
vlasy překrývají oči
přeju si aby jednou překryly i všechny ty slzy
aby překryly celý svět
kdybych si měla v každém životě vybrat
vybrala bych si tebe
mlčím a zírám do zdi
je to terapeutické řekl by někdo
já bych řekla že je to prostě jen prázdnota
všepohlcující prázdnota smutek zoufalství
bojuju sama se sebou a někdy si říkám proč vlastně
proč to nezvdat nepodvolit se a nenechat vše plynout
jsem hladové ptáče co v hnízdě marně čeká na matku
je mi ouzko a nezabírá nic co bych znala co bych věděla
život je život a někdy tě skolí k zemi
ale čím víc se to stává tím hůř se daří vstát
kam až dojdeš když pořádně nejdeš nikam
miluju tě miluju tě a tak dál
slova slova slova
nikdy nic neznamenaj i když já se o ně opírám pořád
nikdy nic neznamenaj
jsem mrtvé ptáče v hnízdě co se nikdy nedočkalo
zobáček napravo
ocásek nalevo