njd

njd

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=OZYw0MQp_fI

bledá krajina jako můj obličej

kdybych mohla udělám všechno stejně

je mi nějak všechno jedno

projíždím očima život co mi už nepatří

a říkám si co tu vlastně dělám

je mi dvaatřicet a v podstatě nemám nic

všude kolem děti rodiny dovolený lásky

nemám nic a i to mi je teď jedno

jsem mrtvá velryba vyvržená na písku

neplácám se nebojuju prostě jen jsem

lehni si polož si ruku přes oči a uvidíš hvězdičky

to jsem řekla kdysi a od určitýho okamžiku to už nikdy neudělala

všechno se děje podle nějakýho zvrácenýho pořádku

dostaneš všechno

a nezbyde ti nic

 

 

Autor odnikud, 04.01.2024
Přečteno 164x
Tipy 20
Poslední tipující: martinaV, IronDodo, maliska, o3_gambit, Iva Husárková, šerý, narra peregrini, Sonador, BArBArKO, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

je mi čtyřiatřicet
inak je všetko tak
ako si napísala
presne tak.

05.01.2024 09:00:27 | maliska

líbí

Trefné a v popisu života. Ten bez slunečný klip, to magicky pěkně podbarvuje*

04.01.2024 23:40:45 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel