Anotace: - o poutech -
všechno je teď už jinak
scéna z nádraží
ztratila význam
a stejně čekáš
do poslední chvíle
než odjede vlak
všechno je jinak
letmé prolnutí světů
nezmění jejich linku
poslední minuta
tě nutí vybavit si
tu první poslední
všechno je teď už jinak
zbyla jen forma
vzájemného doteku
ta zůstavá
stejná